Nyt fra formanden

Ny underviser på Mandagsholdet

Velkommen til Ingrid Lauritzen der er ny underviser på it-holdet om mandagen sammen med vejlederne Anne Pedersen og Ove Kirkegaard.

Også et Velkommen til Underviser Bent Nitz der begynder på it-torsdag.

Mandagsholdet begyndte på den nye sæson 2022/23 sidste uge, 38 og

it-tirsdag samt torsdags i denne uge, 39.

Vi byder også Velkommen til nye elever på de 3 hold, så dejligt at se jer Alle.

Velkommen og i ønskes en god sæson af formand Birgith

Nye Undervisere og Vejledere til september 2022

Kære it-Venner

Først mange tak for sidste sæson. Vi har haft udfordringer i PCK her på det sidste men løser dem hen ad vejen. Vi forventer at en ny Underviser tiltræderl på it-mandage. Vi må ikke glemme vor dygtige Vejledere Ove og Anne de hjælper gerne med at starte holdet op midt i september.

It-torsdag har fået ny Underviser og Gunhild og Kirsten vejleder gerne på holdet. De er begge rutinerede og vakse og glæder sig til samarbejdet med  Bent Nitz og kursisterne. Der er nu mulighed for tilgang til holdet og det er godt for vi har flere på venteliste. Bent kontakter Jer der står på venteliste. 

Tilmelding til den nye sæson gør du ved at kontakte Formanden, Undervisere/Vejledere eller på Generalforsamlingen den 8.september 2022 kl. 14.00 på Månen, Bispen Haderslev. Vi er vært ved brød og øl/vand og kaffe.

d.d.er mandag og tirsdagsholdene fuldt besat men man ved jo aldrig og du er altid velkommen til og kontakte os. 

I ønskes Alle en god sommer og pas nu godt på jer selv.

Sommerhilsner fra formand Birgith

Ære være Carl Tramm's Minde

I morges fik jeg den triste besked om at Carl Tramm døde igår den 3.maj 2022

-og dagen blev en anden.

Carl var underviser på vort it-mandagshold og han vil blive savnet. Han var dygtig, kontant i sine udmeldinger og hjælpsom i samarbejdet med  bestyrelsen. Der var god faglig planlægning på holdet sammen med Anne og Ove var de et kompentent undervisningshold i computerundervisning. 

Mine tanker går til hans kone og jer alle på mandagsholdet.

Æret være Carls minde

 

  

Ny Vejleder på torsdagsholdet.

Vi har fået en ny Vejleder til Holdet om Torsdagen.

Bent Nitz underviser i Tekstbehandling og Regneark og hvad I ellers bliver enige om. i kan møde ham på generalforsamlingen den 8.september 2022 kl. 14.00 på i Månen på Bispen eller på kursusstart den 29.september i it-lokalet nr.12. 1.sal på Bispen.

Her er computere til alle og stor skærm til hjælp i undervisningen.

Bent er en vidende mand, en mester i regneark og har arbejdet med computer i sit arbejdsliv, og vi glæder os til at byde ham velkommen i PCK.

 

God Påske hilsen

Den 9.april 2022

Først en kærlig tanke til dem der har måtte leve med triste og pågående tanker omkring dagen i dag 1940. 

Første halvdel af vores undervisningsplan 2022 blev kun lidt generet af "Corona" så det har været dejligt at kunne gå til it-kursus igen. Samværet på holdene er godt og undervisningen en dejlig adspredelse i hverdagen, så i efteråret kører vi på igen for at få lært Mit-iD og om sikkerhed. Vor kasser Torben har allerede kontakt til en, som vil komme og give os gode råd omkring sikkerhed på nettet. Det at mødes kontinuerligt er godt for det sociale liv, her bliver ført mange gode samtaler i kaffepsusen. Alle skal have en stor TAK for deres bidrag til dette.

Vi har stadig 5 personer på venteliste og flere forespørgelser om at kunne modtage undervisning. Kender du en der vil være god til at undervise eller vejlede, så giv gerne vedkommende et hint om vores it-klub.

lige nu har vi en ny underviser til næste sæson men kan bruge flere vejledere. Det er dem der suser hen til dig, når du har brug for hjælp. Underviserne knokler da alle hold er fyldt, så her er nok at se til. Er du god til at hjælpe dine sidekammerater, kan du jo overveje om du vil være Vejleder. 

Fremtiden byder på en ny folder, der vil orientere om PCK. Den bliver lagt i forhallen på Bispen sammen med et opslag om at vi søger Vejledere og Undervisere.

Generalforsamling Torsdag den 8.september 2022 kl.14.00 på Månen, Bispen.

Men lige nu vil jeg ønske jer ALLE en god Påske.

På gensyn fra formand Birgith

Mandag den 31. januar 2022 er sidste dag med coronarestriktioner. Du skal altspå beskytte dig og holde afstand også denne dag på Bispen.

Tirsdag den 1. februar 2022 er coronarestriktioner ophævet for os der bruger it-lokalet på Bispen.

Du vil ikke blive set skævt til hvis du stadig ønsker at bære mundbind og holde afstand. Tag en snak om dette og imødegå de forskellige forslag. Alle skal føle sig trygge.

Jeg anbefaler at du stadig spritter computer-tastatur og mus godt af.

(Vær opmærksom på at du kan blive mødt af lokale aftalter og regler, men så vil det fremgå ved indgangen til de bygninger der stadig har restriktioner).

Alle ønskes en god weekend af Birgith

 

 

Ildsjæle-prisen

Det er med stor glæde at Gunhild og jeg modtog GF-forsikrings Ildsjælepris 2021 på 5000 kr. igår i GFes kontorer i Haderslev. Det var et hyggeligt arrengement og sammen med 26 andre legatmodtagere blev vi anerkendt for det flotte frivillige arbejde vi alle er en del af i PCK.

Hjertelig TILLYKKE til Jer Alle

Jeg indstillede klubben i oktober måned, efter at havde set opslaget i Ugeavisen og det blev så sandelig belønnet igår.

Hvad skal pengene så bruges til?

Jo vi er allerede begyndt at tænke tanker i Bestyrelsen og vil gerne have Jer med på ideen om at gøre det samme. Tal om det på holdene og send forslag med jeres vejledere til Vejledermødet den 19.januar 2022 kl. 10.00. lokale 2B på Bispen.

God dag til Alle fra Birgith

 

 

PCK Pensionisternes Computerklub har et godt tilbud til dig

Hvis du vil lære at bruge eller opgradere din viden om din computer så meld dig ind i foreningen PCK, kontingent 250 kr.pr.år incl. undervisning.

Vi søger også Undervisere/Vejledere 

Du behøver ikke at være specialist, bare du har interesse i at formidle det du kan til kursister i et socialt afslappet miljø, hvor vi har en god dialog og gerne hjælper hinanden.

Undervisningen foregår i Bispens it-lokale på 1.sal fra kl. 15.00 til 17.00.

 

Mandage:  er for begyndere

Tirsdage:  er for begyndere/øvede

Torsdag;  hvor deltagere selv er medbestemmende    

 

 

 

 

Kære Undervisere og Vejledere

 

Der er gjort forsøg  på at få udbetalt penge via mail fra Formand til Kasseren.

Jeres "@" er erstattet i jeres mail, hvilket vil forhindre en hacker i at bruge den vej til sine ulovligheder.

Venlig hilsen Birgith Hansen